NEDERLAND DISTRIBUTIELAND/HIDC

ONTWIKKELING DIGITAAL PLATFORM

Holland Logistics Library: 

Het digitale portaal Holland Logistics Library is te bereiken op www.hollandlogisticslibrary.com!

Dit unieke digitale portaal is ontwikkeld om de internationale toppositie van het Nederlandse logistieke bedrijfsleven verder te versterken. De presentaties, video’s, factsheets, infographics, regionale rapporten en achtergrondinformatie op het portaal kunnen in het buitenland worden ingezet voor het aantrekken van ladingstromen en logistieke investeringen voor Nederland en voor de promotie van Nederlandse logistieke kennis en kunde.

U kunt de informatie op het portaal bekijken, maar na uw registratie kunt u de beschikbare middelen ook downloaden om bijvoorbeeld in te zetten voor uw presentaties in het buitenland. Naast de mogelijkheid om te downloaden willen we u ook vragen om ook uw promotionele tools te delen op het portaal. Zo kunnen we samen de Nederlandse Logistiek in het buitenland nog beter promoten.

Content Board: bijdragen uit de sector

En ieder werkzaam in de logistiek kan een bijdrage aan de Holland Logistics Library leveren. Men kan na registratie content uploaden waarna de Content Board er zorg voor draagt dat de informatie op de juiste manier op de juiste plaats terecht komt. De digitale bibliotheek wordt onderhouden vanuit Nederland Distributieland en Dinalog. De Content Board bewaakt de kwaliteit, actualiteit, uitstraling en zorgt voor de juiste categorisering.

Over de Holland Logistics Library

De Holland Logistics Library is een initiatief van het Platform Buitenlandpromotie Logistiek van de Topsector Logistiek, waarin zijn vertegenwoordigd Transport en Logistiek Nederland, Netherlands Foreign Investment Agency, Nederland Distributieland, Dinalog, Luchthaven Schiphol, Havenbedrijf Rotterdam, de regio’s en de ministeries van Economische Zaken, Buitenlandse Zaken en Infrastructuur en Milieu.

Dit project is opgeleverd op 31 maart 2016. Lees meer over het project op de website van de Topsector Logistiek.

Amsterdam Soil verzorgde het complete projectmanagement in opdracht van NDL/HIDC. Vanaf de inventarisatie interviews, het vaststellen van de positionering van Nederland en de creatie van de propositie Holland Knows The Way, het opstellen van de requirements en het schrijven van de terms of reference is Amsterdam Soil nauw betrokken. Voor de verschillen onderdelen van het project verzorgde Amsterdam Soil de leveranciersselectie en begeleide de gekozen leveranciers tot de oplevering. Op 31 maart jl. viel alles samen en verscheen de Holland Logistics Library, een state-of-the art informatieplatform met een eenduidige propositie van Nederland Logistiek, een mooie film, interessante en waardevolle content en een campagne om de Holland Logistics Library onder de aandacht te brengen.

TERUG NAAR PORTFOLIO

Notice: Undefined variable: wpsimplegallery in /customers/a/c/c/amsterdamsoil.nl/httpd.www/wp-content/themes/amsterdamsoil/single-portfolio.php on line 27 Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function show_gallery() on null in /customers/a/c/c/amsterdamsoil.nl/httpd.www/wp-content/themes/amsterdamsoil/single-portfolio.php:27 Stack trace: #0 /customers/a/c/c/amsterdamsoil.nl/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(74): include() #1 /customers/a/c/c/amsterdamsoil.nl/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/a/c/...') #2 /customers/a/c/c/amsterdamsoil.nl/httpd.www/index.php(17): require('/customers/a/c/...') #3 {main} thrown in /customers/a/c/c/amsterdamsoil.nl/httpd.www/wp-content/themes/amsterdamsoil/single-portfolio.php on line 27