NEW BALANCE

EVENEMENTEN ORGANISATIE

New Balance, wie kent het merk niet?! Comfortabele, hoogwaardige schoenen en kleding voor een sportieve levensstijl. Het Engelse team van New Balance benaderde Amsterdam Soil omdat ze hun collectiepresentatie op een vernieuwende manier wilde opzetten in Nederland. Full-sevice als we zijn bij Amsterdam Soil, regelden we het event van A tot Z.

Van het vinden van de geschikte locatie en de ontwikkeling van een cateringconcept, dat past bij een gezonde, sportieve lifestyle tot de hotelaccommodatie van het gehele team en alle andere duizend en een dingen die bij event management komen kijken.

TERUG NAAR PORTFOLIO

Notice: Undefined variable: wpsimplegallery in /customers/a/c/c/amsterdamsoil.nl/httpd.www/wp-content/themes/amsterdamsoil/single-portfolio.php on line 27 Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function show_gallery() on null in /customers/a/c/c/amsterdamsoil.nl/httpd.www/wp-content/themes/amsterdamsoil/single-portfolio.php:27 Stack trace: #0 /customers/a/c/c/amsterdamsoil.nl/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(74): include() #1 /customers/a/c/c/amsterdamsoil.nl/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/a/c/...') #2 /customers/a/c/c/amsterdamsoil.nl/httpd.www/index.php(17): require('/customers/a/c/...') #3 {main} thrown in /customers/a/c/c/amsterdamsoil.nl/httpd.www/wp-content/themes/amsterdamsoil/single-portfolio.php on line 27