Consultancy

Wij kijken we met frisse blik naar uw organisatie. We helpen u waar nodig om tot betere resultaten te komen.
Onze expertise zit in organisatie/omzetverbetering door het slimmer maken van uw sales, marketing, communicatie activiteiten.
Onze adviezen kenmerken zich door praktische oplossingen, vaak gecombineerd met een plan van aanpak zodat uw organisatie direct aan de slag kan.

Project Management

Onze projectmanagement aanpak kenmerkt zich door het afgeven van onze belofte: excellente service en leveren binnen budget en conform planning. Onze ervaren project managers helpen u uw doelen snel te realiseren.

Interim

Als u snel een verandering wilt doorvoeren maar daarvoor de capaciteit in uw eigen organisatie mist, leveren wij u een interimmer die direct aan de slag gaat bij u op kantoor.
Onze interimmers kenmerken zich door zich snel in te leven in uw organisatie en volgens de kwaliteitsnorm van Amsterdam Soil te werken.

Creatie en activatie

Met onze brede visie op merken, marketing en het veranderende communicatie landschap brengen wij voor elke opdracht de juiste creatieve mensen bij elkaar met als doel het activeren van uw doelgroep. Met de combinatie van verschillende disciplines biedt Amsterdam Soil het gehele spectrum van marketing en communicatie. Digital, social, on- en offline.